Ruta de Microvinya

Descobreix com a través del vi s’uneix la història, l’agricultura i la naturalesa; com un celler recupera un patrimoni abandonat i uns valors oblidats; com una passió es converteix en una filosofia i en un compromís étic amb l’ecossitema.

Descubre como através del vino se unen la historia, la agricultura y la naturaleza; cómo una bodega recupera un patrimonio abandonado y unos valores olvidados; Cómo una pasión se convierte en una filosofía y en un compromiso ético con el ecosistema.

 
T’esperem al Celler la Muntanya on Viuràs
Sensacions, Emocions i Sentiments que t’impresionaran
Te esperamos en el Celler la Muntanya donde vivirás
Sensaciones, Emociones y Sentimientos que te impresionaran.
IMPRESCINDIBLE RESERVA PRÈVIA  
Telèfon: 608 10 88 33 / 96 553 12 48
Mail: visites@cellerlamuntanya.com

————–———————————————–


 

VISITES AL CELLER LA MUNTANYA

Visitas al Celler la Muntanya

20160727_112854

Per a què pugues conèixer de prop el Celler la Muntanya, la nostra filosofia i degustar els nostres vins t’oferim diverses alternatives de visites:

Para que puedas conocer de cerca al Celler la Muntanya, nuestra filosofía y degustar nuestros vinos, te ofrecemos diversas alternativas de visitas:

CELLER OBERT –  BODEGA ABIERTA

-De Dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores      -Dissabtes De 10 a 14 hores

– De lunes a viernes de 9 a 14 horas y de 16 a 19 horas         -Sábados de 10 a 14 horas

TIPOS de VISITES  –  TIPOS DE VISITAS

A – DEGUSTACIÓ DE VINS PER COPES: Pots tastar tots els vins del celler per copes al nostre espai vinoteca.

A – DEGUSTACION DE VINOS POR COPAS:  Puedes degustar todos los vinos de la bodega por copas en nuestro espacio vinoteca.

20160727_112709

B – Visita SENZILLA Celler:

B – Visita SENCILLA Bodega:

Si vols conèixer una mica més sobre l’elaboració dels vins del Celler, descobrir la nostra filosofia i la nostra forma de treballar, pots fer una visita per les instal·lacions del Celler la Muntnya i la vinya experimental a la vora del riu Agres. Aquesta visita inclou el tast de dos dels nostres vins. Duración 30 minutos.

 Si quieres conocer un poco mejor la elaboración de los vinos del Celler, descubrir la filosofía y nuestraforma de trabajo, puedes realizar una visita por las intalaciones del Celler la Muntanya y la viña experimental junto al rio Agres. Esta visita incluye la degustación de dos de nuestros vinos. Duración 30 minutos.

2015-04-02 12.31.45

      

C – RUTA MICROVINYA COMPLETA:

 


A la ruta de Microvinya podràs conèixer en detall el Celler la Muntanya, la seua filosofia, el seu projecte de recuperació de la viticultura a les comarques del Comtat, l’Alcoià. Descobreix com s’elaboren uns vins que pretenen expressar el caràcter del territori on naixen.

En la Ruta de Microvinya podrás conocer con detalle al Celler la Muntanya, su filosofía, su proyecto real de recuperación de la citivinicultura en las comarcas del Comtat y Alcoià. Descubre como se elaboran unos vinos que pretenden expresar el caracter del territorio donde nacen.

brotacion_viña_malvasia_3

A les instal·lacions del Celler en Setla de Nunyes, junt al mural, començarem amb una breu exposició de la filosofia que porta a terme el Celler la Muntanya.

En las instalaciones de la bodega en Setla de Nunyes, junto al mural, iniciaremos la visita con una breve exposición de la filosofía que lleva a cabo el Celler la Muntanya.

Posteriorment farem un recorregut per algunes de les microvinyes de: Muro, Beniarrés, Gaianes, Alcosser, Cocentaina o Setla. Aquest recorregut ens ajudarà a valorar el paisatge minifundista mediterrani que travessarem durant la ruta i a conèixer el conscienciós treball al camp.

Posteriormente haremos un recorrido por algunas de la microviñas de Muro, Beniarrés, Gaianes, Alcosser, Cocentaina o Setla,  y tambien pasearemos junto al rio agres Este recorrido nos ayudará a valorar el paisaje minifundista mediterráneo que atravesamos durante la ruta y a conocer el concienzudo trabajo en el campo.

    

Opcionalment podem visitar el palau Casa Alonso a Muro d’Alcoi, un edifici del segle XVI seu del Projecte Microvinya, on coneixerem la iniciativa de recuperació d’un edifici amb valor històric a Muro d’Alcoi i com s’elaborava el vi antigament allí.

Opcionalmente podemos visitar el palacio Casa Alonso en Muro, un edificio del siglo XVI sede del proyecto Microvinya, donde podreis conocer la iniciativa de recuparación de un edificio con valor histórico en Muro de Alcoy y cómo se elaborava allí el vino antíguamente.

Acabem el recorregut en el nostre espai tenda/vinoteca es realitzarà un tast de 3 dels nostres vins (1 blanc, 2 negres) acompanyats d’un esmorzaret de productes típics de les comarques del Comtat i l’Alcoià.

Finalizamos el recorrido en nuestro espacio tienda/vinoteca donde realizaremos una degustación de 3 de nuestros vinos (1 blanco y 2 negros) acompañados de un “esmorzaret” de productos típicos de las comarcas del Comtat i l’Alcoià.

Finalitzarem donant l’oportunitat al visitant d’adquirir algun dels nostres vins naturals, expressius, mediterranis i sobretot autèntics com són els negres: Almoroig, Celler la muntanya, Mnifundi i Paquito el Chocolatero; i els blancs Beni, Albir, Lliure Albir i Celler la Muntanya dolç.
La Ruta Microvinya té una durada de 3 hores. 

Concluiremos dando la oportunidad de adquirir algunos de niestros vinos naturales, expresivos, mediterráneos y sobre todo auténticos como son los negros: Almoroig, Celler la muntanya, Mnifundi i Paquito el Chocolatero; i els blancs Beni, Albir, Lliure Albir i Celler la Muntanya dolç.

  

 


TARIFES  –  TARIFAS

B – Visita Senzilla Celler (b)

10€/persona

C – Ruta de Microvinya Completa (c)

20€/pers.  (Visita a partir de 6 persones)
25€/pers. (Visita de 4 ó 5 persones)
30€/pers.  (Visita de 2 ó 3 persones)
50€  Visita de una persona.
(En el cas de coincidir varis grups menors de 6 persones el mateix dia, el preu serà de 20€/persona si s’agrupen)

OPCIONS I ACTIVITATS COMPLEMENTARIES:

1) EXPERIENCIA de CETRERIA entre les Microvinyes

Inclou:    Ruta de Microvinya + experiencia de cetreria………….. Preu: 30,00€/persona (Mínim 6 persones)

2) VERMA DE SENTITS. MUSICA + POESIA + VI

Consultar. Esta activitat s’organitza periodicament.

CONTACTE: Telefonar al 965531248 o reserven a: visites@cellerlamuntanya.com

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar