Ruta de Microvinya

En El Celler la Muntanya et descobrim sensacions, emocions i sentiments que t’impressionaran.

Descobreix com a través del vi s’uneix la història, agricultura i naturalesa, com una bodega recupera un patrimoni abandonat, uns valors oblidats, com una passió es converteix en una filosofia i en un compromís.

VISITES AL CELLER LA MUNTANYA

Per a què pugues conèixer en de prop el Celler la Muntanya, la nostra filosofia i degustar els nostres vins t’oferim diverses alternatives de visites.

20160727_112854

 

El nostre horari d’obertura és el següent: -De Dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores -Dissabtes De 10 a 14 hores CELLER OBERT. Mitjançant aquesta alternativa t’oferim diverses possibilitats de visita: -Degustació per copes: Pots degustar els vins del celler per copes al nostre espai vinoteca.

 

20160727_112709

 

VISITA CELLER: Si vols conèixer una mica més sobre l’elaboració dels vins del Celler, descobrir la nostra filosofia i la nostra forma de treballar, pots fer una visita per les instal·lacions del Celler la Muntnya i el nostre vinya experimental a la vora del riu Agres. Aquesta visita inclou la degustació de dos dels nostres vins. La durada dela visita és de 30 minuts.

 

celler-la-muntanya-47 2015-04-02 12.31.45

 

 

 

RUTA MICROVINYA

A la ruta de Microvinya podràs conèixer en detall el Celler la Muntanya, la seua filosofia, el seu projecte de recuperació de la viticultura a les comarques del Comtat, l’Alcoià i la Marina. Descobreix com s’elaboren uns vins que pretenen expressar el caràcter del territori on naixen.

A la instal·lacions de Celler la Muntanya a Setla de Nunyes, començarem amb una breu exposició de la filosofia que porta a terme el Celler la Muntanya, seguirem amb el procés d’elaboració dels vins. En el nostre espai tenda/vinoteca es realitzarà un tast de 3 dels nostres vins (1 blanc, 2 negres) acompanyats d’un esmorzaret de productes típics de les comarques del Comtat i l’Alcoià.

Posteriorment farem un recorregut per algunes de les microvinyes de: Muro, Beniarrés, Gaianes, Alcosser o Cocentaina. Aquest recorregut ens ajudarà a valorar el paisatge minifundista mediterrani que travessarem durant la ruta i a conèixer el conscienciós treball al camp

0c153efc-681c-4ea2-895a-4e1cd6ca907a

brotacion_viña_malvasia_3

 

Opcinament podem visitar la palau Casa Alonso a Muro d’Alcoi, un edifici del segle XVI seu del Projecte Microvinya, on coneixerem un projecte de recuperació d’un edifici amb valor històric a Muro d’Alcoi i com s’elaborava el vi antigament.

2015-04-14 10.50.11 20160325_132357

 

Finalitzarem el passeig novament al Celler, donant l’oportunitat al visitant d’adquirir algun dels nostres vins naturals, expressius, mediterranis i sobretot autèntics com són els negres: Almoroig, Celler la muntanya i  Paquito el Chocolatero; i els blancs Beni, Celler la Muntanya dolç. La Ruta Microvinya té una durada de 3 hores.

TARIFES:

Visita Celler…………………………….10€/persona

Visita Celler d’Alonso + Microvinyes + Celler la Muntanya

2 persones…………………………….25€/persona

4 persones…………………………….20€/persona

6 persones o mes……………………15€/persona

OPCIONS:

1) PASSEIG AMB GLOBUS PER DAMUNT LES MICROVINYES

Inclou:

– Ruta de Microvinya + Passeig amb globus…………………………… Preu: 235,00€/persona

2) PASSEIG AMB AVIONETA PER DAAMUNT LAE MICROVIÑAS 

Inclou:

– Ruta de Microvinya + Bateig aeri amb avioneta…………..Preu: 115,00€/persona

(*) En aquest cas la visita a les microvinyes serà substituïda per la opció 2)

CONTACTE: Telefonar al 965531248 o reserven a: visites@cellerlamuntanya.com

Ruta de Microvinya – Pont de Tots Sants,  per viure: Sensacions, Emocions i Sentiments

En la Tardor es cel.lebra la Fira de Cocentaina, enguany, des del dissabte 29 d’octubre fins el dimarts 1 de novembre, hi ha un pont especial durant el qual pots gaudir tant de la fira com de la Ruta de Microvinya del Celler la Muntanya en Muro. Estarem oberts per rebret i per que pugues fer una visita senzilla al Celler i provar el vins per copes; Si prefereixes la Ruta Especial de Microvinya crida amb antelació a 607 90 22 35.

Vine en la família, en parella o amb amics. Tasta els Vins, visita el Celler, fes un passeig de tardor pel riu d’Agres, coneix les Microvinyes, gaudeix de tertulia amb esmorzaret o tapeo i fins i tot viu una exhibició de Cetrería (concertat previament).

Horari especial per el pont de Tots Sants:

De 10:00 a 14:00, de dissabte dia 29 d´octubre fins el dimarts dia 1 de novembre. Concerta previament la visita: 607 90 22 35 o en el email visites@cellerlamuntanya.com

folleto-val-i

Restaurantes colaboradores con la “Ruta de las Microviñas

Alojamientos colaboradores con la “Ruta de las Microviñas

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar